En ny kändis på gång

Tv 3. Lyxfällan. Vanita Bergman. Och vi har sett det förr – personer vi inte hade en aning om existerade hamnar i tv, gör något skandalöst som upprör människor och vips så har vi ännu en kändis som retar gallfeber på oss.

För att förklara lite närmare, Vanita slösar 35.000 kronor i månaden utan att tjäna några pengar alls. Hon använder såklart kreditkort och nu har hon alltså fått hjälp av experterna i Tv 3s Lyxfällan. Hon bedriver dagarna med att shoppa och säger att hon hellre blir knarkare än lever Svenssonliv. Därmed är hon ett hett ämne för diskussion. (se klipp)

Men som sagt, vi har sett det förut.

  • Carolina Gynning blev känd när hon vann skandalsåpan Big Brother 2004.
  • Linda Rosing blev även hon, känd från Big Brother, men året 2003 då hon hade sex i direktsänd tv.
  • Anna Anka blev känd när hon hade provokativa uttalanden om män och kvinnors skyldigheter i Svenska Hollywoodfruar under hösten 2009.
  • Katrin Zytomierska blev känd genom sin blogg och fortsätter skapa rubriker genom sina kontroversiella och skandalösa uttalanden.

Det finns massor av människor som har fixat sig en karriär på detta vis och jag får erkänna att jag själv har funderat på hur jag skulle kunna göra för att bli känd. Å andra sidan är jag en snell hest så det blir nog svårt.

Hur som helst, välkommen till kändisvärlden Vanita. Hoppas du pallar trycket.

29220cookie-checkEn ny kändis på gång