Kvällsmusik, Volbeat – Mary Ann’s Place

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=v9DP2heP6_Y]

En av mina absoluta favoriter med Volbeat. Tack Charlotte som delade med sig av sin goda smak 😉 Är det förresten någon som vet vem tösabiten i videon är? Har undrat länge nu.

Lagom mosig i kroppen efter dagen som gick, men det är ett gott slags mos! Det känns som att man har jobbat hårdare än vanligt idag, och det har jag ju. Raska promenader och träning. Jag ser fram emot fredag för då är det dags igen! Det roliga är att jag har ätit mycket mer än vanligt idag, jag som aldrig annars brukar ha aptit, och jag är fortfarande hungrig. Ojoj, det här kommer att bli dyrt att ha ett smockfullt kylskåp i framtiden…

För övrigt har det nog inte hänt så väldigt mycket. Jag var ju datorsupport åt morfar och sedan köpte jag UHT-mjölk på macken intill. Jo, jag vet, jag är en riktig actionhjälte haha.

Men nu blir det lite mer mat. Voff har redan varit ute, jag ska in i duschen och sedan blir det väl en smula tv om det finns något sevärt. Tack alla sköna människor för idag, vi skrivs mer i morgon. Peace out 😀

29070cookie-checkKvällsmusik, Volbeat – Mary Ann’s Place