Kvällsmusik, Rockabye Baby – Bohemian Rhapsody

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=j774SpbIBIQ]

Ojoj, nu har John Blund varit här igen och slängt en spade med grus i mina ögon. Kanske inte så konstigt eftersom jag inte kunde sova alls förra natten. Kanske John var i väg och fyllde på med mer sand?

Det har varit en bra dag ändå, speciellt nu när allting på bloggen fungerar som det ska. Sedan hade jag väldigt intressanta samtal idag, om psykologi, och hur svårt det kan vara att bestämma sig om något, säga en sak men mena tusen andra saker samt emotsäga sig själv. Väldigt intressant och en hård nöt att knäcka. Om man är uppväxt med det tankesättet så går det nog inte i ett nafs att tänka annorlunda.

Hur som helst, nu är jag redigt trött. Det ska bli en fin räksmörgås alldeles strax, jättelite teve och sedan ett skutt ner i sänghalmen. I vardagsrummet hehe. I morgon ska vi träna på ett riktigt gym nere i stan. Det är en del av Borås Kommuns mål för en friskare livsstil för sina anställda och visst, jag har ju tränat förr så det ska nog bara bli kul. Kanske, bara kanske, jag kan få fram lilla 6-packen på maggen tills sommaren. Eller jo, tänk positivt! Klart jag ska ha fram den igen, jag har bara gömt den lite 😛

Nej nog skrivit för idag. Tack alla, vi ses i morgon igen. Nanna gottans 🙂

28910cookie-checkKvällsmusik, Rockabye Baby – Bohemian Rhapsody