Kvällsmusik, Tenacious D – Pick of Destiny

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=dTM8JIooqtY]

En bra dag, dock var jag ganska seg idag och mådde inget vidare men jaja, så kan det vara ibland. Det konstiga är att jag har ätit massor idag men är fortfarande hungrig. Väldigt skumt, men jag känner igen fenomenet. Min teori är att jag har liten magsäck som är van vid små mängder mat och när lilla maggen får en större mumsbit, ja då vill den ha mer. Intressant 🙂

På tal om hälsa och sådant, jag var ju vårdcentralen idag. Det var, som jag misstänkte, inget alarm, och doktorn trodde att det hade med stress och överansträngning att göra. Vilket ju också var min gissning från början och som jag gissade, inte så mycket att göra åt utan att försöka ta det lugnare och kanske dela med sig av uppgifterna. Ett helt annat tänk, alltså, men det ska nog gå, även om jag är envis som synden hehe.

Annars har det väl inte hänt så mycket. GG hälsade på och jag råkade se ett halvt avsnitt av Ullared på Kanal 5 för första gången och jag säger bara….öööh? En bunt märkliga figurer i det programmet må jag säga och nog inget jag kommer se igen 😛 För övrigt har det varit ganska lugnt. Dock får jag väl säga att GF på aftonbladet har försökt hjälpa mig via e-mail att synas mer och att detta nu är felrapporterat. Ett stort tack till GF, jag hoppas detta löser sig nu! 🙂

Men nu är det dags att åka vattenskidor in till duschen, sedan blir det lite frusna bär med grädde framför teven och till slut, bingen. Tack så mycket för idag, ni får nanna så gottans så ses vi i morgon igen. Hej så länge 😀

28660cookie-checkKvällsmusik, Tenacious D – Pick of Destiny