Kan inte sova

Egentligen är väl det inte så konstigt då jag har varit halvsjuk hela dagen och slumrat bort flera timmar. Jepp, det var diabetesen som krånglade igen. Ett rejält sockerfall som inte ville släppa, sedan åkte det upp i skyarna igen. Insulinet togs men hade ingen större verkan så jag gissar att jag har en infektion på gång. Kanske en förkylning eller så, men hur som helst, skoj var det inte.

Så nu sitter jag här, klockan är över 3 på morgonen, och jag funderar på det här med kommentarer. Vissa är ju mer eller mindre trevliga, en del är personliga påhopp, men vart drar man gränsen? För att göra saker enkla kunde jag ju släppa spärren, men å andra sidan skulle man ju få sota för det ändå om det skrivs något olämpligt. Samtidigt vill jag inte redigera någons kommentar. En snabb titt in på storbloggarnas ställen visar att många av dem har fritt flöde på kommentarerna.

Så vad tycker ni, spärr eller fritt flöde?

28470cookie-checkKan inte sova