Kvällsmusik, Rihanna – Russian Roulette

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ZQ2nCGawrSY]

Jaja, jag veeet, det var inte länge sedan jag hade den här men den är bra, okej? 🙂

Snart är kl 23, jisses vad tiden försvann helt plötsligt…. Men dagen har varit bra. Lådan med hjulen blev hur bra som helst så jag är mer än nöjd. Det blev lite grejer till snickeriet i morse och jag köpte, för egen del, Rosa Bandet som jag ska fästa på jackan. 25 spänn är ju inga pengar liksom. På tal om boobies och bröstcancer, ni har väl inte glömt att klicka på Social Vibe? Den har samma syfte men i USA.

Tröttheten kommer smygandes. Jag ska ut med voff en sväng till, sedan blir det sängen direkt. Gäsp gäsp. Men vi ses ju i morgon igen, självklart. Skam vore väl annat!

Tack för idag, ses i morgon och sov så gott, alla! 😀

28400cookie-checkKvällsmusik, Rihanna – Russian Roulette