Kvällsmusik, Gwen Stefani – The sweet escape

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=O0lf_fE3HwA]

Jag undrar vart Gwen tog vägen egentligen….?

Gissa vart jag har varit ikväll? Jo, faktiskt på modevisning! (?) Det var väl ”sådär” även om man fick se lite underkläder men, nja, kanske inte riktigt min grej ändå haha. Skönt ändå att få komma ut lite och göra något annorlunda, det kändes som att det behövdes.

Annars har dagen varit bra. Jobbet gick som smort och projekten går vidare. Egentligen inget revolutionerande där förutom att jag pratade med chefen om en viss jobbarkompis som tydligen inte har nyttigare saker att göra än att stå nere i snickeriet och ställa dumma frågor. Vi kom överens om att han ska ha fler arbetsuppgifter. Så var den saken ur världen 😛

Över lag har det varit en lång dag med alldeles för lite att äta så jag ska bara ge vovven sitt tandborstgodis och sedan blir det marsch pannkaka ner i bingen. Tack för idag, slut för idag och glöm inte att ni är bäst. Natti 🙂

28080cookie-checkKvällsmusik, Gwen Stefani – The sweet escape