Kvällsmusik, Melanie Fiona – Monday morning

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=sG8QgSzY3nI]

Minsann, det blev en ganska bra dag ändå, ja förutom på slutet då…

Men som sagt, dagen började bra med en händelserik bussresa in till jobbet. Det roligaste var när en mamma och hennes son på runt 5 år gick in i bussen och ungen sa ”…tänk om jag skulle kalla dig för Pernilla så att alla i bussen kunde höra vad du heter…?” vilket gjorde att alla i bussen, utom mamman, drog på smilbanden ordentligt haha. Vidare fick jag ju träffa roliga L på jobbet och hon är alltid så kul att prata med för hon verkar så glad jämt, något hon själv inte förstår varför alla påstår haha. Jobbet gick bra också och jag är mer än halvvägs klar med en grej som ska vara klar tills på torsdag så jag är väldigt nöjd. Till råga på allt fick jag ju mitt bredband och min telefon att fungera igen.

Men sedan blev det lite jobbigt. Jag kom på att jag hade dubbelbokat en grej i morgon så jag var tvungen att ringa samtal och förklara och jag blev väl lite sne men nu känns det bättre. Ilskan fick mig att inse att vissa människor har absolut ingen aning om vissa saker även om de tror det.

Förklaring: Jag träffade grannen och vi satt ner o pratade lite. Jag sa att jag var skittrött då jag jobbar både hemma och sedan måste göra en massa skit med föreningen också och att jag behövde vila. Självklart var han värst, tröttast, hade jobbigast och bla bla bla…ja, men du är ju fan frisk! Det är inte jag!…är vad jag skulle ha sagt, men nästa gång vet jag exakt vad jag ska säga.

  1. Vet du hur det är att ha diabetes? Svar: Nej.
  2. Vet du hur det är att utredas och springa till olika läkare hela livet? Svar: Nej.
  3. Vet du hur det känns att gå spyfärdig och med syror i blodet och sedan förväntas kunna jobba 100 procent? Svar: Nej.
  4. Vet du hur det är att under 33 år ha behövt lyssna på läkare som tror att de vet hur jag känner och mår: Svar: Nej.

Nej, nej, jag är inte arg, bara sugen på en verbal hämnd som kommer få honom att knipa käft om åtminstone min hälsa. Skoj skoj 🙂

Men nu är jag nog lite kinkig, vilket betyder att jag borde sova hehe. Ni får ha det finemang lavemang allihopa så skrivs vi mer i morgon. Hej så länge! 🙂

27350cookie-checkKvällsmusik, Melanie Fiona – Monday morning