I am back!

Serviceteknikern har varit här och nu fungerar allting som det ska igen. Jag är därmed inte längre en strandsatt eremit på medias böljande hav och jag är väldigt nöjd och glad.

Att dessutom servicenissen var en väldigt trevlig snubbe gjorde inte saken värre, så jag förstår inte varför folk klagar på Comhem egentligen. Visst, jag fick vänta i lite mer än 24 timmar på hjälp men det var faktiskt helt okej! En hel kväll med en underbar tystnad och en god bok var precis vad jag behövde och jag kände ett inre lugn och en frid jag inte känt på länge. Kanske det var därför hela dagen var så grymt bra och faktiskt rolig. Så jag är smått överraskad. Det kanske borde gå sönder lite oftare?

Eller, njä förresten, med tanke på alla 60 mejl jag gått igenom nu så vette fanken faktiskt haha. Strunt samma, nu ska jag köra på som vanligt igen så håll i hatten! 😀

27240cookie-checkI am back!