Anders sportar till det lite

Jag vaknade upp av en eagle som flög utanför och skrek. Det kändes inte bra alls utan bara foul.

Vidare dribblade jag mig själv in i utvisningsbåset för att med klubban i hand lätta på trycket. Sedan var det dags att segla in i köket och hitta något att äta på. Det blev lite pilsnerslag igår, jag var lite green i ansiktet och kändes som jag hade ett handicap.

Efter lite tripping ut till vardagsrummet, där jag nästan snubblade på Astrids dogleg, puttade jag ner mig vid datorn och kolla e-mailen. Över 20 mail hade kommit in, nytt rekord på min scoreboard. Samtidigt som jag lobbade in mitt äpple och yoghurt började jag planhalv-er-a dagen. Det är ju söndag så vi ska handla mat, kanske en birdie eller double albatross. Med lite tur blir det en pizza också.

Resten av dagen blir nog lugn. Kanske jag ska filma lite eller så blir det bara en DVD med popcorn, nertacklad i soffan, självklart via en trippel Mollbergare. Till slut ska jag väl crawla ner i sängen så jag orkar med i morgon.

Man blir trött av allt sportande!

27110cookie-checkAnders sportar till det lite