Lättmanipulerade män

Emellanåt hör man uttryck som att “han tänker ju med könet” som då påvisar hur sexfixerade män är, och ja, det kanske stämmer. Grottmannen lever fortfarande år 2010 och det lär väl inte kunna ändras på heller.

I och för sig är ju detta ingen nyhet för hur många tjejer använder sig inte av det när de är ute på krogen? Blinka lite föröriskt, hissa upp bysten lite till och lé så kommer gratisdrinkarna flygandes. Ett annat exempel är ju de omdebatterade reklamerna för H&M som vilseleder stackars (manliga) bilförare som helt plötsligt befinner sig X antal meter utanför vägen och får plocka bort extra kylarprydnader i form av rullatorer och möjligtvis en o anan katt.

Någon som verkligen utnyttjar detta är Emma Glover, modellen som även är pokerstjärna. Hon säger själv att “-Män är enkla att distrahera med tillräckligt djup urringning och ett leende.” Men samtidigt undrar jag om detta inte vore straffbart. Vem vet hur mycket pengar hennes medspelare förlorar tack vare sina djuriska instinkter. Därmed har vi även funnit ett ypperligt bra användningsområde för den debatterade burqan! Eller möjligtvis en bra inkomstkälla för Svenska Kyrkan vars ekonomi börjar hacka lite för där borde man väl kunna förbjuda alltför utmanande klädsel?

Om jag själv är lättmanipulerad? Jo, kanske en smula för det är klart att man kollar en extra gång om det ser bra ut. Dock skulle jag nog klara mig bra vid ett pokerbord då jag vet att jag knappast är ett kap så hör du det Emma Glover? Nu har du fått en utmaning 😉

Artikeln kan du läsa här och fotot kommer från www.emmaglover.co.uk

26980cookie-checkLättmanipulerade män