Kvällsmusik, Kill Bill – Goodnight Moon – Shivaree

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=skFNxAzWaRM]

Jaha minsann, det blev fredag kväll till slut. Vem kunde väl ha anat det måndag morgon? 😛

Dagen har varit bra. Jag ringde vårdcentralen på morgonen och fick prata med en ytterst trevlig och förstående människa som gav mig en tid den 18:de och som sa att om jag fick ont i bröstet igen skulle jag höra av mig. Troligtvis stress, sa hon, och jo det stämmer säkert. Men man har ju det som gammal vana, att alltid satsa 100% för att visa att man duger till något, men å andra sidan är jag just nu på arbetsträning och…ja, ni fattar nog. Det är knappast meningen att ge järnet och må dåligt av det.

För övrigt har det inte hänt så mycket. Jag skulle egentligen varit hos grannen nu och mumsat på hembakat och/eller haft en gäst men jag avsade mig allting. Jag känner att jag behöver lugn och ro och det är ju faktiskt så att ibland måste man lära sig att säga ”nej tack” vilket jag gjorde idag. Och det känns bra!

Nu blir det lite mer datorspel, sedan ut med voff en sista gång för idag och sedan ett jätteskutt ner i snarkofagen. Tack för att ni har stått ut med mig även denna dag, jag hoppas att ni kan sova så gott så vi kan skrivas mer i morgon igen. Hej så länge! 🙂

26950cookie-checkKvällsmusik, Kill Bill – Goodnight Moon – Shivaree