Kvällsmusik, Elvis – Suspicious minds

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=q04_ClDxRsk]

Klockan är över 22:30 och det är dags att släppa sista inlägget för idag. Vanligtvis brukar det betyda att det snart är dags att sova men ikväll vet jag inte hur det blir. Jag hade ju grova sömnproblem förra natten och kunde sova 3 timmar på förmiddagen också men jag känner mig inte trött nu. Kanske jag har fel. Jag ska iaf testa att lägga mig så får vi se.

I morgon tänker jag jobba som vanligt men också beställa tid för undersökning på vårdcentralen. Det är flera saker de ska få kolla upp och antagligen kommer jag få en tid, tidig eftermiddag så det kan ju bli perfekt. Sedan får vi väl se vad de har att säga.

Annars har dagen varit i zombie-takt och jag har inte haft koll på någonting. Vid 16-tiden gick jag ut med hunden och fick yrselanfall och ett kraftigt sus i öronen och nu på kvällen fick jag min granne att ta ut Astrid på en både lång och rask promenad. Det behövde hon och hon kom flämtande hem igen hehe. På tal om hund, granntanten och jag pratade i förrgår och hon tyckte min hund hade gått upp kraftigt i vikt. Som alla år, vid den här tiden, har Astrids päls vuxit ut och blivit väldigt tjock, och varje år säger jag samma sak. Hon ligger konstant på 11 kilo som hon alltid har vägt men det är väl märkligt att folk inte fattar sådant? Varje vår, precis efter trimmet, ja då går hon ner i vikt, vilket vissa människor påpekar. Jadu, det är ett mysterium, säger jag med en djup suck haha.

Nej, nu blir det lite äta och tv tills det är dags att plugga i öronpropparna. Tack för idag, slut för idag. Vi skrivs i morgon 🙂

26830cookie-checkKvällsmusik, Elvis – Suspicious minds