Kvällsmusik, Pierre Isacsson – Då går jag ner i min källare

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=k3FDmqml6qI]

Läs mer om Pierre här. Han gick ned till botten tillsammans med Estonia den 28 september för 16 år sedan. Må han vila i frid och att allt är bättre på andra sidan.

Dagen har varit hyfsat bra. Jag mådde ganska dåligt på morgonen och fick försöka 4 gånger tills jag äntligen kom iväg men det var mödan värt. Strax innan lunch kom MA och hälsade på, vi pratade lite och hon berättade att allting såg ljust ut så jag är glad över henne. Jobbcoach har hon fått och det ser bra ut. I morgon ska jag träffa tre små damer som antagligen vill prata med mig angående trägubbar. De är inte färdiga än och de blir nog inte alltför sura men jag tar på mig hjälm och suspensoar för säkerhets skull. Man vet aldrig…

Nu har jag suttit i soffan ganska länge och nickat till flera gånger så jag tror det börjar bli dags. Ska bara äta något och sedan blir det rask marsch till sängen. Vi får helt enkelt skrivas mer i morgon och tack, vem du nu är, som har klickat på Bloglovin. Du får en extra guldstjärna av mig 🙂

Hej så länge, vi ses i morgon igen!

26700cookie-checkKvällsmusik, Pierre Isacsson – Då går jag ner i min källare