Kvällsmusik, Dia Psalma – Grytfot

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=AbCO66lqhaI]

Odeladi-odeladi hoppsan vilken dag…eller nja, så värst halleluja har den väl inte varit men ändå till belåtenhet hehe.

Jobbet gick bra och jag börjar få ordning på alla tjugoelva saker som ska göras och dessutom lagt prio-gradering på dem, så med lite tur kan det bli grymt bra. Stressigt? Jo, en smula men det är skönt att jag har en ny jobbarkompis som hjälper till så gott han kan. Och på tal om stressigt, jag stod och diskade för en stund sedan och upptäckte att det fortfarande är augusti hemma hos mig, eller åtminstone i köket haha.

I morgon blir det som vanligt jobba men med en ny utmaning. Jag ska “korta en gardin” hur sjutton nu man gör det om man inte är sömmerska. Ja jisses… 😛 Sedan blir det mer tomtegubbar och tälja deras skor plus lite jobb med dockteatern så det kan ju bli kul.

Men nu ska jag äta lite stekt falukorv på knäckemacka, sedan ska jycken ut och sist men inte minst, dags att skutta till sängs. Tack för idag, vi skrivs i morgon go vänner 😀

26470cookie-checkKvällsmusik, Dia Psalma – Grytfot