Två klipp

Råkade hitta ett klipp med New York-frun Åsa Vesterlund där hon visar upp sin träningsgarderob. Fulladdad med träningskläder i alla typer av färger, snitt och användningsområden. Rosa tights blandat med byxor av samma modell men ändå inte exakt samma…

Men jag slås lite av känslan att den här stackars kvinnan inte alls mår särskilt bra. Trots hennes rika man, de blänkande bilarna i garaget, den stora poolen och hyllmetrarna med märkeskläder och speciella walk-in closets med skor. Det är något tragiskt över hela bilden och jag tycker faktiskt synd om henne. Leendet finns där men det känns som ett påklistrat sådant för glimten i ögat lyser med sin frånvaro.

Kanske hon inte vet om det än, förtränger det eller helt enkelt lever i en illusion, men att vara så entusiastiskt paranoid när det gäller så materiella saker som kläder verkar inte riktigt friskt. Det verkar ha blivit en sport, en fetish, ett begär att ha alla modeller i olika färger även om de inte används. Det blir som ett mauseleum av kreditkort möter trasig själ.

Betydligt gladare känslor får man av det här andra klippet jag hittade, där man kan se hur flygvärdinnorna på det här flyget demonstrerade säkerhetsföreskrifterna, dansandes till Lady Gagas Let´s Dance. Det är ju en absolut favoritlåt för mig så jag skulle med all säkerhet bli hur glad som helst om detta hade hänt för mig. Så grymt häftigt! 😀

Foto: www.silverscreen.se

26310cookie-checkTvå klipp