Kvällsmusik, Jill Johnson – Kärleken är

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=LZkhEvzeqJw]

Jahapp, så var det strax kuddags igen då….

Dagen har liksom flugit iväg. Seg var jag på morgonen så jag blev lite försenad. Det kändes motigt att gå till jobbet idag då goa MA inte längre finns kvar. Men vad ska man göra? Det är ju ekonomi i allting och att man gör ett jättebra jobb är mindre viktigt tyvärr.

Därför känns det lite extra konstigt att jag fick två nya medarbetare. Fas-3:are visserligen men de var ju trevliga ändå hehe. Den ena är indier och ska jobba som scenartist och den andra, som jag inte minns namnet på, ska hjälpa mig i snickeriet. Skönt visserligen då det finns en hel del att jobba med just nu så han är välkommen.

Resten av dagen hände inte så värst mycket. Jag hade lite besök, sedan sov jag lite, åt lite gott ch såg på tv. Ja, jag vet att det låter slött men vaffan, det är ju jobbig måndag hehe.

Nu blir det lite mer smaskens. ICA säljer ju frusna bär och de brukar jag blanda ihop med lite mjölk på kvällen. Gojibär/Havtorn/Blåbär/Björnbär/Tranbär och Röda vinbär finns det i den här blandningen, men om ni ska testa den så rekommenderar jag något sött att blanda i för det är jäkligt surt annars haha.

Nä, nu blir det mums-tv-sova så ses vi i morgon. Tack för ordet 😀

26370cookie-checkKvällsmusik, Jill Johnson – Kärleken är