Kvällsmusik, Guns n Roses – Knockin on heavens door

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=2tmc8rJgxUI]

En riktig klassiker som jag växte upp med. Man bara måste sjunga med. Damn it brings back memories…

Trööööött! Först jobba, vilket blev ganska stressigt, vidare strul på mobilen, sedan hem till soffan för en powernap och sedan ner i källaren för att hjälpa till med städning efter hantverkarna som har gjort oss en ny tvättstuga. Dessutom ska ju hunden ut då o då, det ska ätas, pratas i telefon m.m.m. men nu, först nu känner jag att det är fredag! Och vet ni vad? Det känns inte fel någonstans 🙂

Över lag har det varit en bra dag. Jag fick ju massor av grejer till jobbet att leka med, bråket på sms blev bra till slut (tills vidare iaf) och jag fick mer sms, från en person jag tycker väldigt mycket om och på en blogg, som jag tycker väldigt mycket om, blev det “speciellt”. Så jag är nöjd.

Nu blir det lite Gothic 2 (se bild) lite mat och sedan sova. Om jag orkar så hoppar jag in i duschen också haha. Skojar bara, klart jag ska. Jag kan ju inte lukta träplanka och målarfärg heller! Men vi ses ju i morgon såklart. Ni får sova så gott så tackar jag för idag 🙂

26050cookie-checkKvällsmusik, Guns n Roses – Knockin on heavens door