Kvällsmusik, Anna Ternheim – What have I done

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=H2GpHZsI5Fc]

Upp och ner, så gick humöret under dagen idag.

Som sagt sista dagen med goa MA på jobbet idag, det satte ju ganska mycket moll på humöret. Sedan ljud- och ljusskolan med två av de människor jag tål allra minst just nu. Sedan blev det betydligt bättre med en trevlig fika med två jobbarkompisar. Vi drog iväg och handlade lite (shoppade) och en fika hann vi med också. Väldigt trevligt! Smått oväntat hittade jag en mobiltelefon för 800 kr också så nu är gamla Bettan pensionerad! En Samsung GT-S3370E blev det och jag spenderade hela kvällen med att lära mig hur den fungerar haha.

Lite senare började det bli struligt. En massa konstiga sms från en bekant började komma, med konstiga meddelanden. Det slutade med att jag blev arg över att bli beskylld för saker. Att jag spelar spel med känslor. Men jag svarade att jag tar inte kontakt med specialister och försöker inte få ordning på mig själv bara för att det är roligt. Det slutade med att jag fick en ursäkt. Tror jag i alla fall. Kanske inte så konstigt att jag är singel när jag inte förstår människor… 🙂

Nåja, nu börjar det närma sig läggdags iaf och rutinerna är som vanligt: hund-soffa-mums-sova. I morgon är det fredag och mys på jobbet. Förhoppningsvis får jag lite inspiration att uträtta stordåd, vem vet?

Ni får sova så gott så skrivs vi i morgon igen. Hej så länge 🙂

25800cookie-checkKvällsmusik, Anna Ternheim – What have I done