Kvällsmusik, Enigma – Gravity of love

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=GzFp2-Rt880]

Ojojoj, idag har jag varit aktiv! Ända sedan jag kom hem har jag jobbat på mitt avsomnade projekt: mitt egna företag. Det har tagit tid men nu börjar det äntligen likna något bra och hemsidan är till 75% klar så jag är nöjd. Väldigt nöjd.

Idén till företaget, vars natur jag ännu inte vill avslöja, fick jag redan 2008 men jag har inte känt någon motivation till att jobba med det. Inte förrän idag då MA, jag och L pratade lite om vad vi ska göra efter vår period på jobbet. Egentligen var det väl mest MAs förtjänst att jag blev motiverad att jobba vidare, som i morgon gör sin sista dag och sedan tvingas stämpla eller hitta ett jobb o.s.v. o.s.v. så jag tänkte, varför inte slå våra kloka huvuden ihop? Så ett stort tack ska hon ha att jag äntligen fick tummen ur min supersnygga häck. Detta kan bli hur bra som helst 🙂

För övrigt har det varit en bra dag och jag har fått massor annat gjort. Till o med lite städat, plockat undan en massa saker, betalat räkningar, ordnat med jobbansökningar och jag har faktiskt både tränat och ätit riktigt ordentligt. Kortfattat en bra dag!

Men nu börjar jag bli ganska trött, kanske med rätta. Det får bli en varm dusch, lite gotta framför dumburken och sedan hopp i säng. Tack för idag, slut för idag. Ni får sova så gott så ses vi i morgon igen 😀

25680cookie-checkKvällsmusik, Enigma – Gravity of love