Kvällsmusik, Pink – Dear Mr. President

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=v0Utx7c4lIQ]

Ojdå, sicken snedvriden dag det har varit…. Utan sömn blir man allt annat än pigg, alert och klar för drabbning. Snarare seg och väldigt knepig.

Men över lag var det en bra dag. Mitt samtal med arbetsförmedlaren och sjuksyster från utredningsteamet gick bra. Vi kom överens om att fortsätta med sjukgymnastiken och jo, det kan jag ju hålla med om att det behövs. Att träna hemma är en illusion för det kommer alltid andra saker i vägen haha. Så i morgon ska jag ringa till sjukhuset för att se om jag kan komma dit på torsdag. Vi får se hur det går.

Annars var det väl en ganska bra dag även om sockret åkte hiss, men det bästa var nog att det var så fint väder och att det var så trevligt folk på lunchstället. Jag har ju gått dit några gånger nu så de känner igen mig, skojar lite o.s.v. och kocken blev så glad när jag berömde hans sprödbakade torsk och remouladsås. Kul att göra någon annan glad 🙂

När jag kom hem somnade jag i soffan direkt och sov till kvart äver 8 på kvällen. Jo, jag vet att nu sabbade jag dygnsrytmen men jag är ganska säker på att jag kan sova mer så det är nog inga problem hehe.

Hur som helst, tack för idag, vi ses i morgon. Naughty night and dont let the bed bugs bite 😉

25560cookie-checkKvällsmusik, Pink – Dear Mr. President