Världens bästa jobb

Jag hade det en gång. Men efter ett misstag gick allt åt skogen totalt.

Tyvärr kan jag inte säga vart jag jobbade eller vem min chef var då en svartlistning över hela Västra Götaland var på tal och det har jag inte lust med. Enda trösten är att hon till slut blev förflyttad. Exakt vart vet jag inte men hon kommer åtminstone inte åt mina goa arbetskamrater, de få som finns kvar.

Kollegor som grät, som blev beskyllda för allt möjligt, hot o.s.v. var vardag och man gjorde vad man kunde men när problemet togs upp i ledningen, då var man obekväm och som timanställd har man inte mycket att säga till om. Då var det lättare att lyssna på chefen och inte prata med mig alls.  Det där är historia idag men ibland vandrar tankarna tillbaka till de sköna dagarna på jobbet med både skratt och väl gjort arbete med världens goaste jobbarkompisar. De dagarna som chefen inte var där förstås…

E24 listar ”Chefers värsta misstag” och min förra chef gjorde alla de där plus några till. Det är först nu jag har börjat söka jobb igen för jag börjar tröttna på att leva på svältgränsen. 202 lediga jobb i Borås idag så det finns ju hopp.. 😉

25140cookie-checkVärldens bästa jobb