Min kriminella bakgrund.

Igår satt jag och pillade på ett inlägg som jag tänkte kunde vara intressant för er att läsa. Grejen är att det kanske skulle bli för intressant, något som jag strax märkte.

Saken är att jag för en tid sedan läste en artikel om att offentliga personer ofta synas långt bak i tiden och att media alltid är hungriga på nya ungdomssynder och att allmänheten minsann inte är så oskyldiga de heller. Så jag började lista alla mina saker som jag har gjort som kanske inte varit så bra alla gånger och tänkte, i min enfald, att ska någon fläckfri väljas till statsminister så borde det väl vara jag hahaha.

Efter ett tag märkte jag att kanske det finns bättre lämpade människor. Att skjuta grannen i bakhuvudet med en luftpistol kanske inte är en så bra merit ändå? Okej, jag visste inte att den var laddad, men ändå! Så nu funderar jag på om jag ska publicera mitt inlägg eller inte 😛

Vad är det värsta du har gjort och skulle du kunna vara en bra förebild?

25200cookie-checkMin kriminella bakgrund.