Kvällsmusik, Caldera – Funky Town 2005

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=5CImrIKNmBo]

Det har verkligen blivit lite bloggande idag men jag har helt enkelt inte haft lust. Eller orkat heller för den delen. Det är nog som Stattinskan kommenterade, att det är stor bloggtorka i hela landet. Men så kan det ju bli ibland. Visst har jag idéer men jag orkar inte.

För övrigt har det bara varit lugnt här. Fortfarande susande i öronen och yrsel men den brännande känslan i benen har försvunnit. Mycket soffa och tv har det blivit och det jobbigaste har väl varit att ta ut hunden men måste man så går det ändå.

Nu blir det lite mer tv, sedan blir det nanna kudde. Ni får sova så gott så ses vi när vi ses o ses vi inte när vi ses så ses vi när vi ses. Eller skrivs 😉

25060cookie-checkKvällsmusik, Caldera – Funky Town 2005