Synska bloggare?

Nu hände det igen. Att ni läste mina tankar.

Jag fattar inte vad det beror på men det verkar som om vi bloggare har ett sjätte sinne. Eller åtminstone ni verkar ha det.

För bara några dagar sedan funderade jag på hur mitt bloggande gick och kom fram till att jag var ganska missnöjd med det jag hade publicerat under några veckor. Det hade inte varit så mycket med innehåll helt enkelt, egna tankar saknades och det var mest blahaj. Det borde väl tilläggas att jag har ganska stränga regler när det gäller mina egna publikationer. Hur som helst tänkte jag så och kom på att jag saknade de sköna kommentarerna jag brukade få. Ni vet, de som lyfter en lite extra över marken och som stärker ditt ego lite extra. Sådana kommer ju oftast inte av sig själv. Så jag började skriva, direkt ur tankarna och verkligen sökte inom mig själv, vad tycker du om det och det? Och det blev bra. Jäkligt bra. Vilket resulterade i sköna kommentarer, sådana som jag mår bra av.

Så det var kanske inte så konstigt och egentligen ingen telepatisk förmåga, men förklara detta för mig: Ni kanske känner igen situationen när någon på er favoritlista inte har skrivit något verkligt innehållsfullt på ganska länge och ni börjar tänka så smått på att ta bort personen eftersom ni inte har hörts av på ganska länge? Det är då det händer. Personen skriver en trevlig kommentar och vips, har hon eller han skrivit något jättebra och du är än en gång fast i att läsa dennes blogg.

Vi bloggare är övernaturliga varelser med telepatiska förmågor. Det var väl det jag visste hela tiden! Och jag som undrade vad min antenn var till för…

Bild från www.laptopreviews.org.uk

24980cookie-checkSynska bloggare?