Kvällsmusik, Blue foundation – Eyes on fire

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=LAxCqlU-OAo]

Som några av er vet så har jag varit hemma idag. Har känt mig lite krasslig och det började nog i förrgår egentligen. När jag gick märkte jag att det kom en slags brännande känsla i benen. Det är likadant nu plus susande i öronen och yrsel. Jag har ätit mer än vanligt så det kan inte bero på det och sockret ligger helt okej. Nåja, vi får väl se hur det känns i morgon.

Annars har det inte hänt så mycket. Lilla mamma var här och hade tagit med sig mat hehe. Vi pratade lite om allt möjligt, hon tog ut voff en sväng och överlag var det väldigt trevligt med lite sällskap. Kanske det blir en repris i morgon, vi får se.

Men nu ska jag ut med voff en gång till, sedan blir det lite mat framför teven och sedan bingen. Känner mig trött… Men tack för idag och alla trevliga kommentarer. Ni får nanna så gott så skrivs vi förhoppningsvis mer i morgon 🙂

25020cookie-checkKvällsmusik, Blue foundation – Eyes on fire