Kvällsmusik, Lenny Kravitz – Fly away

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=eIHQnnyFXwI]

Jisses vad jag har pimplat idag! Mjölk alltså. Jag börjar tro att det finns något beroendeframkallande i mjölk nu för jag har inte gjort annat än druckit UHT-mjölk sedan jag kom hem från jobbet vid halv fem haha. Jag gick till macken tidigare för att köpa mer inför i morgon men den var slut. Hoppas det inte berodde enbart på mig… 😛

Annars har dagen varit ”sådär”. Den allra goaste medarbetaren MA fick besked att hennes sista dag blir den siste september, av pengamässiga skäl (såklart). Inte ens en lönebidragsanställning har de tydligen råd med, men det är klart, Hemgården Borås är ju en ideell förening. Men ändå! Det känns så trist att ha en glad, trevlig, söt, omtänksam och snäll medarbetare som verkligen hoppar in där det behövs, är flexibel och hjälpsam på alla sätt. Inte för att jag har något att bestämma om men jag ska försöka prata med någon av cheferna för att understryka att vi verkligen förlorar en viktig resurs om vi nu måste göra detta och att det känns betungande för många av oss på arbetsplatsen. Om jag gör det så har jag åtminstone gjort något annat än att stilla se på och acceptera, eller hur?

Sedan hände en annan grej, inte så trevlig sådan. Dock ska jag ta uti med den själv. Sedan kan jag berätta mer om det.

Men nu mina lamer och märrar, ämnar denna tvåbenta (trebenta? höhö) varelse sätta sig en stund framför dumburken, tugga på något som fyller magen mer än mjölk och slutligen sluta mina små blå i förhoppning om en ljusare värld i morgon. Ni får sova så gott så skrivs i morgon igen! 😀

24860cookie-checkKvällsmusik, Lenny Kravitz – Fly away