Kvällsmusik, Adam Tensta – My Cool

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=rMTB_LJKIh4]

En härlig låt jag alltid gillat… 🙂

En hyfsat bra dag har det varit. Många djupa diskussioner med en närstående, jag fick en hel del gjort på jobbet och allt gick bra. Förutom att bandsågen fastnade i träbiten och säkerhetssystemet aktiverades haha. Nåja, sådant som händer. Jag är inte utbildad snickare, trätekniker eller något sådant men om man bara tar det försiktigt så borde det gå bra.

I morgon ska jag på del två av min “Leva-i-nuet-utbildning” och ja, det kanske inte är så konstigt att man har svårt att uppskatta stundens glädje när man levt 31 år med ständigt planerande. Men det är värt ett försök om det är vad som krävs för att kunna känna sann lycka igen. Det känns lite tråkigt att stänga inne alla känslor när man innerst inne är en skapande själ. Nåja, mer om det vid annat tillfälle.

Nu blir det något att äta, lite dumburkilainen och sedan hopp i säng. Någon som vill följa med? 😉 God natt alla, skrivs i morgon! 😀

24730cookie-checkKvällsmusik, Adam Tensta – My Cool