Kvällsmusik, Def Leppard – Pour some sugar on me

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=iVxiHC9AJQw]

Sitter här och fryser mig själv blå, men jaja, så kan det vara när hösten står o knackar på dörren. Ska testa att äta något, det kanske hjälper…

Dagen började dåligt, blev bättre och blev bra. Jag ägnade halva dagen åt att jobba med jobbets sida på Facebook, sedan blev det lite handla mat och lite styrelsejobb. Skoj skoj. Eller inte. Det som vände alltihopa var faktiskt mina sköna bloggarvänner och visst är det så att de ofta gör en stor skillnad. De har en märklig förmåga att veta vad jag tänker utan att jag skriver det och vips, skriver de något ultraknasigt och jag skrattar tills jag mår bra igen. Jepp, så är det haha.

Men nu när dagen har blivit sen, är det strax dags att sussilulla. En sväng med hunden till, kanske lite krubb och sedan, ner i bingen. Innan jag går vill jag bara tacka Amis, NettPetra , Kajsa-Lisa och Stattinskan för att ni har gjort min dag mycket bättre. Ni får sova så gott så ses vi i morgon, pigga, glada, nyktra och för jäkla bäst. För det är bara så det är 🙂

24450cookie-checkKvällsmusik, Def Leppard – Pour some sugar on me