Halvgod morgon

Precis som igår regnar det även idag. Men det verkar åtminstone inte blåsa halv storm idag, det är ju skönt….

Jag vaknade av mig själv innan klockan 6 och hann fundera lite innan klockan ringde. Dels fick jag (kanske) en bra idé för jobbets marknadsföring, jag ska bara testa att det går att genomföra så kan det bli hur bra som helst.

Sedan kom jag att tänka på att i slutet av månadsskiftet kanske jag blir av med en jättego arbetskompis, MA. Tyvärr handlar det ju alltid om pengar och min arbetsplats är ju till stora delar idéellt engagemang men kan de inte försöka satsa en slant eller två eller åtminstone göra en schysst deal med Arbetsförmedlingen? Hon är en trevlig arbetskompis och är aldrig rädd att hugga i där det behövs om det så gäller kopiera papper, dekorera skyltfönster eller bära stolar. Hon är med andra ord guld värd för både arbetet och sina jobbarkompisar så jag hoppas verkligen hon får stanna.

Nåja, man ska inte oroa sig i onödan, även om jag känner mig ledsen när jag tänker på det,  och kanske jag kan dra i några trådar någonstans. Jag ska i alla fall försöka.

Nej, nu ska jag ut i regnet med voff. Ni får ha en bra dag allihopa så ses vi i eftermiddag. May the force be with us.

24050cookie-checkHalvgod morgon