Kvällsmusik, Paula Cole – Where have all the cowboys gone

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=JPR108kwNo4]

Jag har nu suttit med ett inlägg som tagit mig hela kvällen. Eller egentligen startade jag redan i juni 2009 men ni får inte se vad det handlar om riktigt än. Tanken är i alla fall att skicka det till SR, Aftonbladet, Expressen, Dagens Nyheter och…ja, ni förstår nog resten. Sedan får vi se vad som händer. Och mer säger jag inte hehe. Det ska iaf bli spännande om det blir någon reaktion.

För övrigt har det varit en bra dag. Jobba på eftermiddagen men bara i några timmar faktiskt. Det saknas viktiga saker för att jag ska kunna göra vissa saker och då kan det bli sådär. En rolig grej var att min mobil ringde vid 12:30 och en chef från ett visst företag ville prata med mig angående det arga mejlet jag skickade igår om störningarna på nätterna. Han bad om ursäkt så mycket och hade pratat med killen som använde vagnarna i vårat trapphus och när jag kom hem från jobbet var vagnarna redan borta. Så det lönar sig att klaga! Och att dessutom vara förbannad hjälper nog lite också haha

Men nu är klockan mycket och jag är trött. Voff ska ut, nudlar ska fixas och tv ska halvsovas vid – det är ett tajt schema jag har! Men vet ni vad? Ni får sova så gott så ses vi i morgon! 😀

24020cookie-checkKvällsmusik, Paula Cole – Where have all the cowboys gone