Uuuurk…

Jag kom hem strax efter klockan 16 och direkt ringde det på dörren. Det var förre inneboende Mr T som hälsade på så det fick bli lite kaffe och massa snack. Han har fått jobb i Stockholm och sa, innan han drog, att detta är antagligen sista gången vi ses innan flytten. Lite sorgligt faktiskt men om han får det bra ekonomiskt så kommer även hans liv bli bättre…så lycka till Mr T om du mot all förmodan läser min blogg haha 🙂

Hur som helst, det blev en lång dag på jobbet och jag är väldigt, väldigt trött nu. Strax ska jag få mer besök, denna gång av hundpromenixaren och hennes pojkvän, men det är bra. De håller nog migvaken i några timmar till hehe.

Angående störningsmomentet har detta fått sig en oväntad vändning via ett tips jag fick från en granne. Mer om detta senare, jag ska bara skicka några välriktade mail med skarpa ordalag så berättar jag mer senare.

Nu – ut med voff! Sedan blir det kaffe och prat på balkongen så hej så länge 🙂

23860cookie-checkUuuurk…