Mer än heligt förbannad nu!!!

De flesta kan nog intyga att jag är en väldigt lugn och trevlig kille. Men det finns en sak som alltid har retat upp mig så otroligt mycket att jag har varit våldsam: när någon stör min sömn! Då talar vi om blodådror bultandes i tinningarna, näven i luften och höljudda svordomar så det osar om det. Så har det alltid varit och kommer nog att så förbli. Tyvärr får man väl säga.

Detta var andra natten i rad som, ursäkta mig, några jävla dårar har sprungit omkring i trapphuset, dragit och smällt i dörrar och väckt mig vid 2:30! Detta är inte första gången det händer. Men ni vet hur det är – man hör något, vaknar till lite smått förvirrad, undrat vad som pågår och väntat lite i förhoppning att det ska upphöra. Vilket är ett misstag för då ligger man kvar o tänker för länge, tills de hinner försvinna lagom tills dess att det osar svavel ur alla möjliga anatomiska öppningar.

Sedan kanske jag är paranoid men detta kan ha med stölderna i huset att göra. Allt som stått löst, både gammalt och nytt, har försvunnit: Min kasse med böcker som jag skulle donerat till bostadsrättsföreningen, ordförandens grill, föreningens gräsklippare (!) och nu senast en grannes klädnypor. Sedan kanske det inte har med någon boende i huset att göra men igår hade någon vräkt ut sopor och cigarettfimpar precis utanför huset. Vad jag menar är att det har varit lugnt i 5 år men nu, helt plötsligt, har det börjat hända en massa konstiga saker. Huset består av bara 20 lägenheter så misstankarna går ju mot de som inte har bott här så länge. Föreningen funderar på att införskaffa övervakningskameror vilket då kommer handla om ett antal helt onödiga tusenlappar.

Själv har jag en ganska stark aning om vem eller vilka det kan vara så i morgon ska jag besöka två av mina andra grannar och fråga om de har hört eller sett något. Sedan ska jag se till att jag vid klockan 2 är vaken för det verkar vara vid den tiden som saker och ting händer i trapphuset. Har jag rätt i mina misstankar så blir det tal om vräkning så fort det bara går!

Nu har de stört fel kille, det kan jag lova er…

Fortsättning följer, men först – mindre än 2 timmars sömn tills det är dags att gå upp igen 🙁

23790cookie-checkMer än heligt förbannad nu!!!