Kvällsmusik, Eddie Meduza – Eleganten från Vidderna

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=IhHrm1Gqopw]

Lite allsång på kvällskvisten kanske? Varsågod haha. Jag trodde detta var en snuskig låt men jag hade totalt fel. Det är just den här typen av låtar som borde gett Eddie total stjärnglans. Han var inte rakt igenom ruttet snuskig utan han hade sina underbara samhällskritiska melodier också. Så nu vet vi det också.

Det har varit en väldigt lång dag utan minstaste tupplur. Det blev som sagt väldigt lite sömn förra natten och nu tror jag att jag vet varför också.

Först får jag väl be om ursäkt att jag misstänkte de nyinflyttade. Därmed inte sagt att de är helt oskyldiga heller, men nu vet jag vad somo har väckt mig vid 2-tiden på nätterna. På något sätt har ett distributionsförlag nästlat sig in i våran trappuppgång! Nedanför trapphuset står nu två röda tidningsvagnar och det förklarar den enorma reklamhögen som stod i vårat trapphus för en tid sedan. Hur de fått tag på nyckeln har jag ingen aning om men jag tolererar absolut inte att de ska störa min nattsömn varje natt, det kan de bara glömma och ut ska de, fortare än kvickt!

Företagets namn står på deras väskor på vagnarna så jag mejlade dem ett argt mejl och utlovade att de ska få leta efter sina vagnar inom en snar framtid om de inte tar bort skiten. När jag fick reda på detta blev jag fly förbannad och tänkte dra ut allting ut på gångvägen här utanför och sätta en tändsticka i skräpet, men insåg snart att det troligtvis inte var tillåtet. Hur som helst, detta är inte acceptabelt. Tidigare har de samlat alla sina utskick bakom en bod på andra sidan gatan där de inte har stört någon så varför inte flytta tillbaka dit? Vart vagnarna fanns vet jag inte men de ska inte tro att de kan få samla sina grejer i vår trappa. Det vore som om jag parkerade min bil på någons gräsmatta och kom dit varje dag för att spinna så tuvorna ryker. Nej nu jäklar är det krig i Tomteskogen, det kan jag lova. Ingen klarar att sova en längre period på bara 2 timmars sömn varje natt. Så är det bara.

Jag vet inte vad det beror på men på senare tid har jag blivit mer aggressiv. Stress kanske. Ja, troligtvis, men samtidigt är det ganska skönt att äntligen få utlopp för sin ilska man har samlat i så många år…

Men nu till en positiv nyhet. Kanske ni minns mitt inlägg ”Anders på krigsstigen” där jag tog bilder på det minst sagt risiga området intill där jag bor? Nu har mitt e-mail gett resultat, chefer och ansvariga har hört av sig och lovat en klar förbättring inom en snar framtid! Det är ju lysande nyheter då jag slipper snubbla omkring i mörkret, riskera att trampa på hundskit eller vovven få glassplitter i sina tassar! Så vad säger man? Det lönar sig att bry sig och jag kan äntligen få känna mig lite stoltare över min stadsdel 🙂

Nej, nu ska jag sätta mig framför teven lite och mums på något slutgiltigt, sedan blir det sängen och förhoppningsvis sova. Men för säkerhets skull laddar jag mobilen med numret till störningsjouren så kan Securitas-snubben och jag hjälpas åt att kasta tidningshögar över tomtgränsen haha.

Tack för idag och sov så gott, vi ses i morgon! 😀

23910cookie-checkKvällsmusik, Eddie Meduza – Eleganten från Vidderna