Morsning korsning

Ujuj, konstig natt i natt.

Av någon konstig anledning låg jag på helspänn och reagerade på varje litet ljud. Jag hörde visserligen att någon gick in och ut i trapphuset, kanske de smällde i räcket eller något, men på helspänn var jag. Senare fick jag någon konstig kramp i höger hand och strax innan klockan 6 fick jag lock för höger öra haha. Vi får väl se hur bra denna dagen blir. Trevligt däremot att jag åter igen får åka med goa MA nu på morgonen, hon har ju varit sjuk.

Jo, en sak till…angående det sista inlägget från igår så har jag några kommentarer liggandes, alldeles för långa för att jag ska hinna svara på dem nu på morgonen, men jag ska ta itu med dem så snart jag kommer hem igen. När vi ändå har ämnet uppe, kolla vad Rachelle och hennes kompisar råkade ut för igår (tror hon menade lördags)…

Nej, nu ska jag slänga i mig frukosten, sedan blir det ut med voffen. Ni får ha en bra dag allihopa även om det är måndag 😉

23630cookie-checkMorsning korsning