Kvällsmusik, WASP – Forever Free

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=P25hBk8LmUM]

Det känns som om debatten spårade ur någonstans. Jag fick kritik från ett håll men fick ingen närmare förklaring vad det gällde. Dock kan jag försäkra er om att jag publicerade allting utan någon redigering. Om det var rätt eller fel, tja det har vi nog olika uppfattning om.

Egentligen har jag väl inte så mycket annat att berätta. Vi hade styrelsemöte i huset idag och det pratades alldeles för mycket, som vanligt, om skitsaker. Däremot var det ganska intressant diskussion om stölderna som pågått i vårat hus nu, det är med säkerhet någon som har nyckel. Misstankar finns vem eller vilka det är och än en gång har man fått sin medmänsklighet slagen på fingrarna. När man tror gott om folk och vill ge dem en chans men får än en gång bevis för att världen kanske inte är skimrande i guld trots allt. Nåja…

Jag sov ju dåligt förra natten så det ska bli skönt att äntligen sova. Först ska jycken ut och något ätbart tuggas på, sedan blir det sängilainen för mig. Jag behöver min skönhetssömn, tro mig.

God natt på er allihopa så skrivs vi i morgon 🙂

23760cookie-checkKvällsmusik, WASP – Forever Free