Intressanta nyheter idag

Smått förvånande kanske, för det har verkligen varit ordentlig nyhetstorka i Sverige i minst en månad. Såvida man inte gillar politik förstås. Men idag fick jag äntligen lite roliga saker att läsa om!

  • Kungarna av Tylösand. Den omtalade dokusåpan med hormonstinna, pengabrännande brats som startade igår i Kanal 5. Själv såg jag den inte, dels för att jag vet att det bara skulle göra mig arg, dels för att jag redan vet vad en dokusåpa är. En rolig grej med namnet på programmet är att kungar i gamla tider, var ofta galna från inavel 😉
  • Kom i form med rockring. Jag klickade in mig på artikeln och fick se att Aftonbladet har en egen shop. Det hade jag faktiskt ingen aning om men okej, skoj. Men tillbaka till rockringen som ska ge dig den fantastiska form du alltid velat ha… Först och främst kostar den 599 kronor (?!) och såklart frågar jag mig varför. En rund ring i plast för så mycket pengar måste väl fungera….om man använder den.
  • Höjd pant på burkarna. Efter 23 år är det äntligen dags att få lite mer för sitt miljötänkande. Panten höjs från 50 öre till en krona, jippie, och Peller Hjalmarsson, VD på Returpack, säger att det tidigare inte funnits några skäl att göra det. En konstig inställning tycker jag från någon som jobbar med miljö. ”-Dels är det en av många aktiviteter för att öka återvinningen och dels tar vi tillfället i akt när 50-öringen försvinner” säger han. Nej jag tycker han ska säga som det är istället, att de har varit för snåla och lata hittills och att de nu måste höja panten för annars kommer ingen panta sina burkar o flaskor, vilket i sin tur betyder att han kommer bli av med jobbet.
  • Matbordet som gör 209,2 km/h. Ja, alltså, vaffan? Har inte folk vettigare saker att göra än att sätta motorer på sina möbler? Men okej, det kan säkert vara intressant på något sätt och det finns ju flera möbler de har trimmat upp ordentligt. Men jag undrar, kan man köpa det där matbordet på IKEA? Om leveransen tar en evighet så är det ju något som är fel…
  • Lady Gaga anklagas för stilstöld. En mamma till avlidne Lina Morgana påstår att Lady gaga har kopierat hennes dotters stil och dessutom använt låtar som de har producerat ihop. Det hela låter ju ganska tragiskt men visst kan det vara så att i berömmelsens spår finns det en hel del lycksökerskor som gärna vill ha lite spotlights på sig själv. Om jag en dag blir berömd kan man ju ge sig sjutton på att gamla klasskompisar helt plötsligt hör av sig och säger att de alla var min bästa kompis. Nej, då är det bättre att gömma sig bakom masker, precis som Lordi.
23420cookie-checkIntressanta nyheter idag