Några timmars jobb?

Tack vare Amis inlägg om Valkalkylatorn, tog jag äntligen mig själv i kragen för att till slut veta vart jag ska lägga min röst detta år.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=tsu0dAPaLBU]

Denna Valkalkylator var väldigt bra utformad, tycker jag, där man kan läsa mer om ämnena som tas upp. Dock en liten varning för det är hela 30 frågor att traggla sig igenom så man gör det knappast på 5 minuter. Men jag tror att det kan vara värt det. Jag menar bara det att det tyvärr inte går att strunta i politiken, hur gärna man än vill, för politik handlar om busstrafiken där du bor, om barnens skolmat, om nya parkeringar på det lokala torget m.m.m.

Så idag offrar jag minst halva dagen på att reda ut vart jag ska lägga min röst. Det blir varken blankt eller SD, så långt är jag åtminstone säker.

23300cookie-checkNågra timmars jobb?