Kvällsmusik, Alice Cooper – You´re my temptation

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=pHtBXRrwBgA]

Tydligt inspirerad av Mathilda och Petra idag, får jag den stora äran att visa er denna underbara video med en minst lika underbar låt. För övrigt en bra melodi som beskriver mig på ett ganska rättvist sätt… 😉

Dagen har varit bra. Trevligt fredagsmys, trevliga samtal med vissa arbetskompisar osv osv. Enda knaseriet var när jag skulle pumpa däcken på cykeln och allt annat sket sig under tidspress men jaja, så kan det vara ibland, det gör inget. Dagens stora PLUS är att jag hittade en annan fan till Cooper. Det händer inte var dag ska ni veta 🙂

Jo förresten, jag skulle ha sagt det redan i morse: jag har fått svar från både Jet och från kommunen. Jet skickade visserligen ett autosvar men nu vet jag att det kom fram. En registrator från Borås Stad skickade att hon vidarebefodrade till den ansvarige snubben så med lite tur får vi något att hända. Det skadar inte att försöka!

Men nu, ärade lamer och märrar, ämnar jag förflytta min delikata bakdel från denna bekvämlighetsinrättning för att åtnjuta de kalla vindarna utanför tillsammans med min släkting till vargen och sedan blir det nog lite snarkofisande minsann. Ni får ha det så finemang lavemang så ses vi i morgon! 😀

23270cookie-checkKvällsmusik, Alice Cooper – You´re my temptation