Go morron…

Sa seg jag känner mig idag. Jag hade lätt kunnat sova resten av dagen, helt klart, men det är ju trots allt fredag, vilket innebär trevlig fika på jobbet idag. En så kallad mysfredag.

Mysfredag innebär att vi dukar upp lite extra fint med tända ljus vid fikan och lunchen. Ofta hyr vi in någon typ av musiker och i förra veckan blev det en violinist som spelade kända bitar ur klassiska ledmotiv. Väldigt stämningsfullt att han bar frack, tycker jag. Denna fredag blir det dock lite tuffare tag då vi ska ha in ett Steinway-flygel på fjärde våningen. Men det ska nog gå, det måste gå! Det är ju trots allt mysfredag. Förutom den fina maten och klassiska musiken brukar vi också kombinera dessa faktorer med en gnutta utklädningstema. För några veckor sedan hade vi Naturist-tema och denna fredag blir det nog pirater som gäller, hur det nu ska gå ihop med jojkandet, för det måste vi ha varje fredag!

Nej jag bara skojar med er, det blir bara mysigt fika med lite hemköpta bakelser eller liknande hehe. Men det är trevligt ändå att kunna känna att man nu kan varva ner lite inför helgen. Man liksom konstaterar att nu jäklar är det fredag och nu ska vi stressa av så gott det går.

På tal om det ja, dags att dra ner till bussalainen. Vi ses i eftermiddag så ni får ha en bra dag! 😀

23140cookie-checkGo morron…