Kvällsmusik, Judy Garland – Somewhere over the rainbow

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=QhzbzwPNgXA]

Nä, nu börjar jag se suddigt, det är nog dags att börja mäta hoppavståndet till sängen snart.

Det har varit en bra dag. Förutom den fin-fina lunchen som jag råkade få korn på hade jag två bra samtal idag. Det ena med min kollega och goa arbetskompis och vi redde ut lite saker. Det kändes ju bra. Sedan fick jag en övning också, från sjukhuset: Träna på att tänka i nuet!

Det visade sig vara väldigt svårt att utelämna alla ”måste” och ”borde” och bara konstatera att just nu är det såhär, utan några fördömande tankar bakom situationen i sig. NU ska jag äta en hel smörgåstårta och må bra! Inte ”sedan kommer jag må skit och borde egentligen inte”. Eller ja, ungefär så för jag kom på mig själv att låta bli att göra vissa saker för jag planerade 15-20 år framåt i tiden! Det låter galet, jag vet, men så har ju alltid livet som diabetiker varit väldigt strikt och inrutat och fyllt av förmaningar. Men nu ska jag sluta tänka så och bara försöka njuta 🙂

Men som sagt, nu börjar det nog bli dags att sussa lite. Om ni vill, vågar ochkan så ses vi i morgon så natti natti alla 😉

23110cookie-checkKvällsmusik, Judy Garland – Somewhere over the rainbow