Kvällsmusik, Nelly Furtado – Say it right

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=6JnGBs88sL0]

Zzzzova! Det är vad jag längtar efter mest av allt just nu. När man är sådär lagom trött så man nästan somnar framför tv:n så är det nog dags.

Dagen har annars varit bra. Jag fick en chans att prata både länge och väl med den nya chefen, i faktiskt över en timme, så nu vet han det mesta om mig, mina problem och mycket annat. Det verkar vara en sympatisk man så det ska nog gå bra. Dessutom meddelade han att det behövs mer folk på ljud/ljusområdet så snart ska jag få lära mig hur sådant fungerar med mixerbord o allt. Vi får väl se om det är något för mig, själv är jag tveksam men det skadar aldrig att pröva på.

Annars har det varit ganska lugnt här. Jag fick lite besök av GG och sedan kom grannen förbi och ville rasta hunden. Perfekt för mig för jag ville inte frysa häcken av mig haha.

Nu blir det nog lite tv, nudlar och sist men inte minst ner i snarkofagen. Ni får sussa så gott när ni kommer så långt så ses vi i morgon. Tjo så länge 😀

23000cookie-checkKvällsmusik, Nelly Furtado – Say it right