Anders på krigsstigen

Är du stolt över din stadsdel? Jag är det! Därför har jag beslutat mig att göra något åt att det ser ut som en soptipp alldeles nära där jag bor. Se bara på detta:

Bitar av armeringsjärn eller möjligtvis upphängning av dörrar som sticker upp ur en husgrund.

Glassplitter finns lite överallt.

Massor av sprucken asfalt, grus och stora stenar ligger utspritt.

Skräp överallt och baksidan av boden används som toalett.

Ogräset växer överallt, rakt igenom asfalten.

Panoramabild över ”soptippen” där man ser skräp, sly, ogräs, mossa och singel från i vintras.

För övrigt är området fint och välskött och jag gillar det. Jag är faktiskt ganska stolt över ”min” stadsdel. Det är bara synd att det ska behöva se så jäkla illa ut på just den platsen så varför inte snygga upp det? Jag har redan mejlat Jet (macken intill) angående detta men de har inte behagat att svara än så jag skickade ett till idag. Jag mejlade även Borås Stad för att se om man kanske kunde hitta på något för att fräscha upp området lite.

Fortsättning följer 🙂

22860cookie-checkAnders på krigsstigen