Kvällsmusik, Twin Peaks theme – Falling

 [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=PBdH6SjBEX8]

Hoppsan, klockan hann visst bli ganska mycket. Jag som hade tänkt äta lite popcorn, se på film och bara ta det väldigt lugnt framför dumburken. Nåja, det får bli en annan dag.

Jag stannade ju hemma idag. Det var lite synd för jag missade moderaternas besök på jobbet. Likaså missade jag den första datorlektionen med de datorer som jag gjorde i ordning för just den kursen. Däremot fick jag höra över facebook att läraren hade varit väldigt nöjd och det var ju trevligt. I morgon ska jag däremot gå till jobbet. Förhoppningsvis blir det lite snickerier och målning av väggar på schemat, men man vet ju aldrig. Saker o ting kan ändras snabbt på det stället 🙂

För övrigt har det varit en lugn dag. Lilla mamma kom på besök och ville gå ut med voff, vilket var skönt då jag var så oerhört trött. Det har jag varit hela dagen så det ska bli skönt att alldeles strax gå till bingen och med lite tur hoppar man ur sängen i morgon med ett glädjerop hehe. Den som lever får se!

Men nu ska jag nog göra så, så ses vi i morgon igen. God natt allez! 😀

22800cookie-checkKvällsmusik, Twin Peaks theme – Falling