Kvällsmusik, Stream of Passion – Deciever

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=y9XZVWxKAp8]

Minsann, även en måndag kan ta slut, det kunde väl ingen ana i morse 😛

Dagen har varit hyfsat bra. Jobbet gick bra och den nya datorkursen startade idag klockan 14. Förhoppningsvis gick allting bra, annars lär jag väl få höra det i morgon hehe. Efter jobbet blev det lite shopping. Tvättsvamp, möbeltassar, 6 par sockar och en present till min brorsa. Sedan blev det hemfärd och ett nytt projekt som jag tänker presentera för er i morgon.

Sedan blev det lite fika med hundvakten R och hennes båjjfrännd J och nu sitter mr T i min soffa och snackar om saker han ser på teven. Kanske jag skulle vara lite social? haha.

Vi ska väl prata färdigt, sedan blir det ut med voff och sist, såklart, sängen. Därmed tackar jag för idag och hoppas på en morgondag med lite mer bloggande! Tack för idag, vi ses i morgon! 😀

22600cookie-checkKvällsmusik, Stream of Passion – Deciever