Min nya last!

Om nu någon, mot all förmodan, trodde att jag faktiskt var perfekt – tyvärr måste jag krossa er dröm om den ideala mannen. Även jag, ve och fasa, har mina laster!

Förutom snusandet som jag dummat mig med sedan, ja herregud, tror jag började 1993, men som jag inte vill sluta med. Likaså de futtiga burkar öl jag häller i mig vid väl valda tillfällen, de stannar. Utan de lasterna skulle jag ju vara perfekt och det går inte för sig. Då blir ju Brad Pitt, Skarsgård och Börje Salming satta på bar backe och socialfall!

Jag kan lugna dem och alla andra med att nu har jag fått ännu en last, nämligen mellanmjölk med lång hållbarhet. Denna ljuvliga dryck som har hettats upp till 140 grader, som smakar sött och kan hålla mig sällskap i upp till 4 månader i rumstemperatur! Ja, om den ändå skulle räcka så länge förstås… 😉

Heja Arla friskt humör!! ”M. J. Ö. L. K! I gonna live forever…”

22470cookie-checkMin nya last!