Kvällsmusik, Paloma Faith – Romance is dead

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=tyF0Wz3HVmA]

Jaha minsann, så blev det mörkt utomhus även denna kväll…

Dagen har varit riktigt dålig. Jag fick ingen chans att prata med chefen om mina problem, det var massor av stress och dessutom var mitt humör dåligt. Detta är inte likt mig, absolut inte, men under senare tid har jag blivit förbannad för minsta sak. Ofta beroende av personer som pratar alldeles för mycket. Jag är ganska säker på att detta beror på stress och att jag aldrig får vara i fred så som ett första steg i detta har jag stängt av min mobiltelefon. Herregud, jag måste få lite lugn och ro innan jag exploderar!

Tur jag har mina vettiga bloggläsare. Det är som jag har tänkt många gånger men aldrig skrivit, att jag föredrar kvalitet och inte kvantitet. Det spelar ingen roll hur många jag har, bara de har vett, sans och vanligt vett! Med andra ord, ni är guld värda. Vi borde ta mej sjutton starta ett parti! haha.

Hur som helst, jag ska försöka tänka på annat än jobbiga personer, spela lite datorspel och sedan sova. i morgon har jag en relativt viktig fråga att ta upp och jag hoppas att ni, vettiga människor, kan hjälpa mig. Men tills dess får ni sova så gott. Tack för idag, vi ses i morgon! 😀

22220cookie-checkKvällsmusik, Paloma Faith – Romance is dead