En toppenhet brud

Finns detta i verkligheten för oss killar? Alltså, låt mig omformulera detta så ni förstår.

Tack vare Amis (som snodde min idé lite grann haha) så började jag skriva på detta ämne som har snurrat runt i skallen på mig de senaste månaderna. Hon påpekar att kändisar kanske inte är så perfekta i det verkliga livet och visst, jag kan hålla med, men jag vill även tillägga en oerhört viktig sak. Åtminstone för mig.

Det spelar ingen roll hur snygga tjejerna är på vita duken, på scen eller i tidningar. Det spelar ingen roll hur mycket byst eller sexiga underkläder de visar för det är inte det minsta intressant för mig. Och jag ljuger absolut inte. För att jag vet att det är fejk.

Förutom sminket i lager är det belysning som gör allting falskt och som obotlig realist vet jag att det inte är sanning. Inte den sanna bilden. Retuscherad. Fixad. Plastig. Påmålad.

Synd att säga för alla reklammakares och tv-producenters vägnar men det är verkliga livet som gäller. I en situation där man kan höra varje andetag, se skavanker, fel, brister och varje rörelse i verkliga livet. Höra varje ord och ha en förhoppningsfullt meningsfull konversation så att man har en chans att se innanför skalet. Innanför det yttre, så vackra, skalet och fasaden. Verkligheten.

Ville bara säga det. Supermodel? Up my butt!

Bild från www.fullandfree.info

22180cookie-checkEn toppenhet brud