Kvällsmusik, Mozart – Adante (Elvira Madigan)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=rKZr3ExeXUc]

Sitter just nu och brottas med ett sockerfall som är väldigt envist. Så går det när man försöker vara redig och ta sitt insulin. Jaja, jag har hela natten på mig.

Dagen har varit “sådär” om jag ska vara ärlig. Vissa saker ska jag inte uttala mig om för det känns som att det är mellan mig och chefen. Han är nyligen tillsatt så visst förstår jag att det kan bli vissa problem men det löser vi i morgon. Hoppas jag.  Att jag sedan var dum nog att försöka hjälpa någon annan, ja där får jag skylla mig själv. Tydligen var ett samtal angående släktforskning mycket viktigare än att få datorn fixad även om jag tog mig extra tid men okej, så kan det gå.

Det blev heller ingen teater på grund av viss frustration från min sida. Däremot blev det en trevlig lunch ihop med min vän och senare kom mr T på besök, min förre inneboende. Så det blev trevliga samtal och en hel del skratt vilket hjälpte upp situationen och frustrationen. Tack för hjälpen 🙂

Men nu är jag ganska trött. Jag ska bara brottas klart med insulinkänningen och sedan blir det pladask i bingen. Hoppas det blir en roligare dag i morgon med minst lika bra väder så blir jag riktigt nöjd. Dessutom är det ju fredagsmys på jobbet! Ja för sjutton, det kan bara bli bättre hehe.

Tack för idag, vi ses i morgon! 😀

22060cookie-checkKvällsmusik, Mozart – Adante (Elvira Madigan)