Förvirrande dag

Det här kommer bli en konstig dag.

Egentligen borde jag ha varit på jobbet klockan 8 men jag försov mig. Så jag tänkte att äsch, bara jag hinner till 9:30 då politikerträffen ska vara. Det sket sig naturligtvis också eftersom lilla voffen hade trasslig mage så jag kommer nog inte förräns vid 10 eller så.

Sedan blir det lite jobba med datorerna till kl 12 då jag ska luncha på stan med en kompis, sedan bär det iväg hemåt igen för att vila. Framåt 16-tiden är det dags att röra på sig igen för ikväll är det teater på jobbet. Det ska bli kul att se åtminstone lite av den, speciellt när det har varit en sådan succé. Slutsålt varenda föreställning än så länge och de pratar om extraföreställningar. Hur som helst, vem vet när jag kommer hem?

Nåja, det ordnar sig nog. Ni får ha en bra dag allihopa 🙂

21980cookie-checkFörvirrande dag